Birecik Haberleri, Haber Birecik

sunny leone xxx videoindian xxx videodesi porn video

HALFETİ’NİN YENİ KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI

HALFETİ’NİN YENİ KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI
Kerim KIRPAÇ( karaoglu63@hotmail.com )
286
30 Temmuz 2024 - 12:14

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Senirkent’ten, Halfeti Kaymakamlığına atanan Hakan Başoğlu, görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Senirkent Kaymakamlığından Halfeti Kaymakamlığına atanan Hakan Başoğlu, görevine başladı.

Halfeti Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2024/187 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Halfeti Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Hakan BAŞOĞLU, göreve başladı.

Kaymakamımız göreve başlama mesajında;

“Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan “Fıratın İncisi” Halfeti ilçemizde göreve
başlarken, sizlere hizmet etmenin onur ve mutluluğu içerisinde tüm Halfetide ki
vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

İlçemizde, görev yaptığımız sürece; “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” düsturu ile insan odaklı bir anlayışa sahip olacağız. İlçemizin yatırım, projelerini ortak akıl çerçevesinde ve birlik, beraberlik içerisinde yürüteceğiz.

Bu görevi yürütürken, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışıyla,

ilçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanılır bir Halfeti için yapılacak çalışmalar önceliğimiz olacağını belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür eder, Halfetili hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.